Markiezen

Markiezen | Stijlvolle zonwering voor uw raam

Kiest u voor markiezen als zonwering? Dan kiest u voor een unieke combinatie van praktische en stijlvolle zonwering. Door hun fraaie vorm zorgen ze voor een romantische verfraaiing van elk gebouw. Markiezen zorgen voor een luxe uitstraling en geven uw huis, horecazaak, kantoor- of winkelpand extra stijl, waarmee ze de aandacht trekken die uw pand verdient.

 

Optimale zonwering | Markiezen

Naast een chique uitstraling zijn markiezen natuurlijk ook gewoon functioneel. Ze beschermen u optimaal tegen de zon omdat ook de zijkanten afgesloten zijn. Zo blijft het binnenshuis of juist buiten onder de luifel lekker koel. Heeft u openslaande deuren naar uw terras, of rondlopende ramen? Geen probleem. We leveren markiezen in diverse modellen en hebben voor iedere vorm een oplossing. Bovendien zijn de markiezen nauwelijks windgevoelig en dus voor iedere gevel geschikt.

 

Grenenhout, hardhout of aluminium

Uw markiezen kunnen worden vervaardigd van grenenhout, hardhout of aluminium, en gespoten of gemoffeld in wel 180 verschillende RAL-kleuren. Datzelfde geldt voor de omkasting. De meeste sfeer en uitstraling zet u echter neer met de juiste stof. Laat uw markiezen bespannen met een stof naar uw keuze en afwerken met een kunststof biesband. Kies tot slot voor handbediening met katrollen en een koord of voor een Somfy-motor met muurschakelaar of afstandsbediening, en u heeft een zonwering die helemaal bij u en uw pand past!

Nieuwsgierig naar de best passende markiezen voor u?
Vraag naar de stijlvolle zonwering van ZMB Zonwering

ReferentiesWat klanten over ons zeggen:

W.Helfrich 20-07-2013
Elektrisch bediende rolluiken zijn geplaatst, geweldig bedankt mannen wij zijn er erg blij mee

W.Helfrich
Offerte rolluiken

Binnen zonwering

Buiten zonwering

Extra producten

Onze merken:

Dickson
Keje
Somfy
Sunjoy
Velux
Aluxe
betalux
suncircle
zonnelux
ZMB ZONWERING EN ROLLUIKEN - VOOR AL UW SCHADUWRIJKE MOMENTEN!
Realisatie: Occhio