Horecamarkiezen

Horecamarkiezen | Romantische zonwering

Al jaren vormen onze horecamarkiezen een unieke combinatie van romantiek en functionaliteit voor iedere horecagelegenheid. Ze zorgen er niet alleen voor dat de zon buiten blijft en de koelte binnen, met hun bijzonder fraaie vorm zorgen ze ook voor een stijlvolle verfraaiing van uw restaurant, hotel of eetcafé. Met onze horecamarkiezen krijgt uw pand de aandacht die het verdient.

 

Stijlvol en functioneel | Horecamarkiezen

De horecamarkiezen geven niet alleen een chique uitstraling, ze zijn ook gewoon functioneel. Ze beschermen u optimaal tegen de zon, omdat ook de zijkanten afgesloten zijn. Het doek van uw markiezen kiest u naar eigen smaak uit. We hebben een brede collectie aan doeken, stoffen en biesbanden. Bovendien kunnen uw aluminium horecamarkiezen in wel 180 verschillende RAL-kleuren gemoffeld worden. De omkasting wordt gemaakt van meranti en kan eveneens in diverse kleuren gespoten worden. Voor de bediening adviseren wij een Somfy-motor met een muurschakelaar of afstandsbediening.

 

Uw logo op uw horecamarkiezen of zonneluifels

Moet u de doeken vervangen, maar is de stellage nog goed? Dan bent u bij ZMB Zonwering ook aan het juiste adres. Wij vervaardigen een nieuw doek, geheel in uw huisstijl en eventueel bedrukt met uw logo. U bespaart geld wanneer u ervoor kiest om alleen de doeken en volant van uw zonwering te laten vervangen. Bovendien geeft het vervangen van het doek in een andere kleur ook een hele andere uitstraling. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Nieuwsgierig naar de best passende horecamarkiezen?
Vraag naar de romantische zonwering van ZMB Zonwering.

ReferentiesWat klanten over ons zeggen:

W.Helfrich 20-07-2013
Elektrisch bediende rolluiken zijn geplaatst, geweldig bedankt mannen wij zijn er erg blij mee

W.Helfrich
Offerte rolluiken

Binnen zonwering

Buiten zonwering

Extra producten

Onze merken:

Dickson
Keje
Somfy
Sunjoy
Velux
Aluxe
betalux
suncircle
zonnelux
ZMB ZONWERING EN ROLLUIKEN - VOOR AL UW SCHADUWRIJKE MOMENTEN!
Realisatie: Occhio