Terrasoverkappingen

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met de terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of na zomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. De solide constructie van onze terrasoverkappingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en on¬derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben. 

De terrasoverkapping Castor is stijlvol, budgetvriendelijk en kan alleen met polycarbonaat worden geleverd. Als u een overkapping zoekt die is voorzien van glas, kies dan voor onze terrasoverkapping Capella. De variabele hoek van 6 tot 12 graden zorgt voor een brede toepasbaarheid.

Verlichting

De Castor terrasoverkapping kan uitgevoerd worden met een verlichtingsset. De halogeen- of ledspotjes worden hierbij geïntegreerd in de liggers van de dakplaten.

Laat u vakkundig en vrijblijvend informeren door ZMB Zonwering en bel voor een afspraak!

 

ReferentiesWat klanten over ons zeggen:

W.Helfrich 20-07-2013
Elektrisch bediende rolluiken zijn geplaatst, geweldig bedankt mannen wij zijn er erg blij mee

W.Helfrich
Offerte rolluiken

Binnen zonwering

Buiten zonwering

Extra producten

Onze merken:

Dickson
Keje
Somfy
Sunjoy
Velux
Aluxe
betalux
suncircle
zonnelux
ZMB ZONWERING EN ROLLUIKEN - VOOR AL UW SCHADUWRIJKE MOMENTEN!
Realisatie: Occhio