Steigerhouten tuinmeubelen

Sfeervol en robuust. Kleine kunstwerkjes in eigen tuin. Dat zijn onze steigerhouten tuinmeubelen. Ziet u uzelf ‘s avonds al zitten op uw terras in een stijlvolle set van steigerhouten tuinmeubelen? Genietend van een zacht knetterend vuurtje in uw vuurschaal. Dat is pure beleving en wij helpen u graag om het buitenleven voor u nog aangenamer te maken…

 

Vanaf nu ook | Steigerhouten meubelen!

Vanaf nu zijn de trendy en stoere steigerhouten tuinmeubelen ook verkrijgbaar bij ZMB Zonwering. Na het aangaan van een samenwerking met een fabriek die uitsluitend steigerhouten meubelen maakt, kunnen wij u deze nu ook aanbieden voor erg scherpe prijzen. Bekijk rustig ons assortiment om te zien welke meubelen het beste bij uw tuin en buitenbeleving passen. Kiest u voor een bank, losse stoelen of een robuuste tafel?

 

Steigerhouten tuinmeubelen | Ook voor binnen…

Tuinmeubelen zijn gemaakt voor buiten, maar wat dacht u van zo’n robuuste tafel waaraan geleefd mag worden in uw woonkamer? Zo haalt u buiten gemakkelijk naar binnen en dat geldt ook voor uw horecazaak, uw showroom of bedrijfskantine. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en helpen u bij een stijlvolle en avontuurlijke inrichting. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met ons, wij helpen u graag met een persoonlijk advies op maat. In de verschillende categorieën vindt u de diversiteit aan producten. Dat wordt heerlijk genieten in uw eigen tuin!

 

Laat u vakkundig en vrijblijvend informeren door
ZMB Zonwering en bel voor een afspraak!

ReferentiesWat klanten over ons zeggen:

W.Helfrich 20-07-2013
Elektrisch bediende rolluiken zijn geplaatst, geweldig bedankt mannen wij zijn er erg blij mee

W.Helfrich
Offerte rolluiken

Binnen zonwering

Buiten zonwering

Extra producten

Onze merken:

Dickson
Keje
Somfy
Sunjoy
Velux
Aluxe
basicdoors
betalux
suncircle
zonnelux
ZMB ZONWERING EN ROLLUIKEN - VOOR AL UW SCHADUWRIJKE MOMENTEN!
Realisatie: Occhio